Seizoensfinale

Aan al het mooie komt een eind, dus ook aan elk vaarseizoen. Om de weemoed en de ervaringen te delen, organiseren we jaarlijks in een van de laatste weekenden van september een Seizoensfinale.

Jaarlijks zwerven tientallen Linssen’s over rivieren en kanalen door Nederland of daarbuiten. Iedereen doet daarbij zijn eigen ervaringen op. Met routes en bestemmingen, met havens, met het schip. Met die ervaringen nog vers in het geheugen, is het niet alleen leerzaam, maar ook leuk om die te delen met andere Linssen bemanningen. Daarvoor organiseren wij onze Linssen Owners Seizoensfinale.

 De Seizoensfinale vindt steeds plaats op een centrale plaats in Nederland. Er kan aan worden deelgenomen met of zonder schip. Een gezamenlijke activiteit, een fietstocht of wandeling, en een diner voorzien van een goed glas wijn maakt de tongen los. Soms ook een uitstekende gelegenheid voor nieuwe leden om andere bemanningen te leren kennen. En alvast te dromen over de plannen voor het volgende seizoen.

Eerder hebben we Seizoensfinales georganiseerd in Woudrichem, Heusden, Leimuiden, Reeuwijk, Oude Wetering, ‘s-Hertogenbosch, Muiden, Middelburg en Willemstad.

Copyright © 2019 | De naam Linssen Yachts is gebruikt met toestemming. All Rights Reserved. Linssen Owners Group – LOG
e-mail: info@linssen-owners.nl - KvK-nummer: 34331180