Wie zijn wij

Delen van ervaring met andere eigenaren/schippers van een Linssen jacht draagt veel bij aan de beleving en het plezier van de vaarervaring. Bij voorbeeld door het uitwisselen van technische kennis, vaarroutes en bijzondere bestemmingen, tips over nuttige aanpassingen, en dergelijke. Of door deelname aan gemeenschappelijke activiteiten – zoals het organiseren van vaartochten naar bestemmingen en evenementen waar men individueel niet aan toekomt.

Voorjaarstocht - Invaart Dokkum

Voorjaarstocht – Invaart Dokkum

Word daarom lid!

De Linssen Owners Group Nederland-België telt op dit moment ruim 60 leden/schepen. We zijn een actieve vereniging, waarvan alleen eigenaren van een Linssen jacht lid kunnen worden.

De  actuele lidmaatschapsbijdrage per jaar bedraagt voor het jaar 2023  slechts € 75,00

We zijn géén vereniging voor belangenbehartiging of bemiddeling bij geschillen. Wij zijn onafhankelijk van Linssen Yachts en de Linssen dealers, maar hebben daarmee wel goed en regelmatig overleg over nieuwe ontwikkelingen. Zowel Linssen Yachts als de dealers helpen ons soms bij het organiseren van activiteiten (bij voorbeeld techniek).

Interesse in het lidmaatschap?

Heeft u interesse in het lidmaatschap, wilt u meer informatie, of meteen lid worden? Kijk onder het kopje Lid worden? op deze website, of ga meteen naar het aanmeldingsformulier.

Copyright © 2019 | De naam Linssen Yachts is gebruikt met toestemming. All Rights Reserved. Linssen Owners Group – LOG
e-mail: info@linssen-owners.nl - KvK-nummer: 34331180